viden redder liv
viden redder liv

Studentermedhjælper søges

Publiceret: 05.04.2022

 

Kreativ studentermedhjælper til visuel kommunikationsstilling på Medicin.dk  

 

OM JOBBET 

Drømmer du om at arbejde professionelt med videoproduktion og visuel formidling til platforme som TikTok og Instagram?  

 

Medicin.dk søger en kreativ studentermedhjælper, som skal producere indhold, der når ud til unge målgrupper med relevant information om medicin fx prævention og hovedpinepiller. I jobbet vil du få frie tøjler til at arbejde kreativt og kyndig sparring til at sikre, at indholdet er korrekt og tilpasset platformene.  

 

Du skal være med til at udvikle formaterne og Medicin.dk’s udtryk på platformene, og måske endda agere ansigt på nogle af profilerne.  

Du vil indgå i et professionelt og dedikeret team, hvis hovedopgave er at formidle information om lægemidler på en saglig og letforståelig måde.  

 

DINE OPGAVER 

  • Idé og konceptudvikling i samarbejde med det øvrige team.
  • Produktion af videoer til TikTok
  • Produktion af indhold til andre sociale medieplatforme (eks. Instagram)
  • Ad hoc-opgaver (praktiske og tekniske).

Alle opgaverne løses i samarbejde med farmaceut- og kommunikationsfaglige kollegaer på Medicin.dk.  

 

DINE KVALIFIKATIONER 

Vi forestiller os, at du er kommunikations-, journalist-, eller tilrettelæggerstuderende med mere end 1 år tilbage på uddannelsen. Du har en faglig og personlig interesse i videoproduktion, og du bevæger dig hjemmevant på TikTok og Instagram.  

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at formidle kompliceret viden på en letforståelig måde, men det er ikke et krav.  

 

DINE PERSONLIGE EGENSKABER 

Du er engageret, har gode samarbejdsevner og har forståelse og respekt for balancen omkring at formidle fagligt korrekt og samtidig letforståeligt. Du har en positiv indstilling og skal kunne matche et team præget af skift mellem livlig humoristisk diskussion og fordybet faglig koncentration. Samtidig skal du være ambitiøs og have lyst til faglig og personlig udvikling.  

 

OM MEDICIN.DK 

Medicin.dk har til huse i Life Science Huset, København Ø, og er en hjørnesten i formidling af information om medicin til sundhedsfaglige og borgere. Fokus er høje faglige kvalitetskrav, brugervenlige løsninger der kan øge kvaliteten og sikkerheden i brug af medicin. Medicin.dk har knap 8 mio. sidevisninger om måneden, og er et af Danmarks mest besøgte sundhedswebsites.  

Du bliver en del af et velfungerende og uformelt team, præget af høj grad af faglighed og udvikling.  

Læs mere om Medicin.dk.  

 

PRAKTISKE INFORMATIONER 

Arbejdssted: Lersø Parkallé 101, 2100 København Ø. Mange opgaver vil kunne løses hjemmefra.  

Arbejdstid: Stillingen består af 10-15 timer om ugen. Afhængig af opgaverne kan du selv tilrettelægge, hvornår du løser dem.  

 

DIN ANSØGNING 

Ønsker du at komme i betragtning til jobbet bedes du sende en skriftlig ansøgning samt CV til e-mail til tmr@medicin.dk mrk. ”Studentermedhjælper” senest søndag den 23. april 2022. Alle henvendelser behandles fortroligt.  

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte teamleder, Tone Marstrand på tlf. 28835076 eller mail tmr@medicin.dk.  

 

Vi holder løbende samtaler i Life Science Huset, Lersø Parkallé 101, 2100 København Ø. Tiltrædelsestidspunkt kan aftales, men forventes at være senest 15. Maj 2022.